1 Ocak 2011 Cumartesi

Bu sirkten kaçış yok mu?

Düşüncelerimiz arasındaki uçurum giderek açılıyor beyler, bayanlar! Fırdöndü koysam isminizi, pek bir yakışır bence.Asgari bir ciddiyet ve tutarlılık istiyorum sizden, fazlasında gözüm yok. Suskunluğum sizden çekindiğimden değil, sayenizde canlı bir tiyatro izlememe sebebiyet vermenizdendir. Bilet parası da yok, oyun beleş. Başka ne isterim?



Sözlerden dönmeler, kapı arkalarında yapılan kulisler, yalan söylemeyi adet edinen kirli ağızlar, sağ gösterip sol vurmalar, hep bir tutarsızlık, hep bir kararsızlık! Aramızda bir ateşkes olacağını sanmıyorum, siz ağzınızdan kurşunlar saçarken. Çelik yelek giymemin sebebi budur.



Geçici vaadleriniz beynimde kalıcı hasarlara yol açıyor, bilesiniz! Kültürel mirasımızın yitik kahramanı! Pelerinini evde unutmuşsun. Ben ki seni uyanıkken bile horluyor sanırdım, meğerse ses tonun böyleymiş, kaptan mağara adamım benim.



Öyle sigara kokuyorsun ki, günde üç öğün kültablandaki izmaritleri kendine besin maddesi yaptığını düşünüyorum. Ve galiba haklıyım.Beni kendine yakın bulduğunu söylüyorsun da arkadaşlığımızın samimiyet derecesi neden sıfırın altında?Bizim ilişkimiz formaliteden, bizim ilişkimiz gayriciddi.



Bu bir eleştiri yazısı değildir, gerçekleri kamuoyu ile paylaştığım bir bildiridir ve bilesiniz ki devamı gelecektir.

Beni özleyin anacığım!

1 yorum: